Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Jedeme dál - ignorování dovedností

Skilleto je první pracovní portál svého druhu, který kromě široké škály možností vyhledávání a filtrování pracovních nabídek nabízí i možnost tzv. inverzního vyhledávání. Tedy vyloučení kritérií z vyhledávání. Pokud například hledáte pozice, které vyžadují znalost Javy, ale opravdu nechcete mít nic společného s Javascriptem pro Skilleto je to hračka. Mimochodem, o všem, co náš vyhledávač umožňuje jsme psali v posledním článku Vyhledávání pracovních pozic. Chytře, jak jinak…

A co takhle posunout tuto myšlenku ještě dále? Například mít možnost zanést „nežádoucí dovednosti“ přímo do svého profesního profilu na Skilleto a nemuset je tak neustále vkládat do vyhledávání. Přesně o tom jsou Ignorované dovednosti. Poměrně nenápadná část, která přibyla v sekci Role a dovednosti. Nenápadná, ale účinná.

Princip této sekce je v zásadě prostý – uvedete zde všechny dovednosti, o které zkrátka nestojíte a nechcete se jim ani v budoucnu věnovat.

Tato akce má hned dva důležité dopady. V první řadě – všechny pracovní pozice obsahující Vámi ignorované dovednosti budou vyjmuty ze scoringu a propadnou se tak až na úplný konec seznamu, mezi ty, které pro Vás nejsou příliš relevantní. 

A v druhé řadě – pozice, které obsahují Vámi ignorované dovednosti Vám nebude možné ani nabídnout. Pro takové pozice očividně nejste vhodnými kandidáty a proto ani neumožníme nabízet Vám nerelevantní pozice. Nejsme LinkedIn 😉

Jsme Skilleto, chytrý pracovní portál

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *