Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

BETA režim ukončen, zkušební provoz pokračuje

Dnešním dnem, 1. 12. 2021, byl oficiálně ukončen BETA režim portálu Skilleto.cz. Děkujeme všem klientům, kteří v nás vložili svou důvěru, především v úplném začátku. Velice si toho vážíme! Díky Vám rosteme každým dnem, a dostáváme se tak do stále širšího povědomí. Vaše zpětná vazba nás posouvá neustále dopředu a díky tomu jsme mohli postoupit do další fáze našeho projektu. V té se chceme zaměřit zejména na akvizici uživatelů, tedy potenciálních kandidátů.

Pojďme se nejprve podívat na to, co se nám za dobu BETA režimu podařilo.

Do dnešního dne se do portálu Skilleto.cz zaregistrovalo 104 společností, které vytvořily 246 pracovních pozic, veřejně bylo publikováno 198 pracovních pozic. Počet uživatelů Skilleto.cz v momentě ukončení BETA režimu ukazoval sympatické číslo 333 🙂 Uživatelé Skilleto.cz projevili zájem o 53 pracovních pozic.

V průběhu října jsme také spustili dlouho očekávanou možnost aktivního vyhledávání kandidátů, za pomoci našeho sofistikovaného Skilleto score. Naši klienti od spuštění této funkce odeslali celkem 67 cílených nabídek pracovních pozic, 13 oslovených uživatelů nabídku přijalo a projevilo zájem. Ačkoli se jedná stále o novinku, která běží teprve pár dnů a máme tak dispozici malý vzorek dat, držíme si poměrně zajímavý konverzní poměr téměř 20%!

Co máme v plánu?

Jak už bylo uvedeno v úvodu, aktuálně se zaměřujeme především na akvizici nových uživatelů abychom Skilleto.cz dostali do co největšího povědomí. Rozhodně tím ale netrpí další vývoj projektu, náš vývojový tým jede na plné obrátky a můžete se těšit na spoustu novinek, které na internetovém trhu práce nemají obdoby. V úvodním postu jsme slibovali, že přineseme svěží vítr do tohoto prostředí a přesně to je naším cílem.

Jako malou ochutnávku můžeme uvést např. velkou podporu employer branding pro registrované společnosti, další pokročilé funkce pro práci s potenciálními kandidáty na bázi machine learning, možnosti integrace Skilleto.cz s vlastními CRM/ATS systémy a mnoho dalšího. Pro uživatele například vytváření uložených vyhledávacích filtrů, které je díky spojení propracovaného vyhledávání a systému Skilleto score budou informovat o nových pozicích, o které mají zájem a zároveň odpovídají jejich profilu. Dále třeba možnost importu dat z životopisu do profilu, self-promo pro freelancery, je toho opravdu spousta. Ty největší pecky si samozřejmě držíme „pod pokličkou“. Jsme přesvědčeni, že příští rok nepřineseme svěží vítr, ale pořádný fičák 🙂 Sledujte náš blog nebo sociální sítě, na kterých máme profil, vše se včas dozvíte.

A co bonus pro první registrované společnosti?

Naše slovo platí! Bonus pro první zaregistrované společnosti, uvedený v postu BETA provoz Skilleto.cz zahájen! samozřejmě platí. Jakmile Skilleto.cz přejde do placeného režimu pro klienty, bude všem tento bonus aktivován přesně tak, jak bylo slíbeno.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *