Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

BETA provoz Skilleto.cz zahájen!

Dnešním dnem byl veřejně spuštěn provoz Skilleto.cz ve verzi BETA. Co přesně to znamená pro uživatele? A co to znamená pro společnosti, které mají zájem inzerovat své pracovní pozice?

BETA verze Skilleto.cz pro uživatele

Jako uživatelé (potenciální uchazeči) patrně nepocítíte žádné omezení. Ale protože nikdo není dokonalý, může se stát, že narazíte na něco, co nebude fungovat dle Vašich představ. Pokud se tak stane, dejte nám o tom vědět. Vaše zpětná vazba je neocenitelná, spokojenost uživatelů je pro Skilleto.cz vždy na prvním místě!

BETA verze Skilleto.cz pro společnosti

Pro společnosti, které mají zájem inzerovat své pracovní pozice na Skilleto.cz, máme připravenu férovou a celkem jasnou nabídku – po celou dobu BETA provozu budete mít vše, co Skilleto.cz společnostem nabízí, úplně ZDARMA! Jak už uvádíme výše – nikdo není dokonalý, proto nám to takto přijde fér. Vy nám pomůžete odhalit případné chyby, my Vám nabízíme možnost vyzkoušet všechny novinky zdarma.

Plán BETA provozu pro společnosti

Předběžný plán BETA provozu Skilleto.cz bude následující:

  • 1. fáze – do konce září 2021*. V první fázi spouštíme inzerci pracovních pozic. Každá společnost, která se zaregistruje na Skilleto.cz pro zaměstnavatele dostane k dispozici NEOMEZENÝ počet pozic, které může zveřejnit. Neomezený počet uživatelů firemního účtu, stejně jako počet uchazečů, které můžete spravovat považujeme za samozřejmost.
  • 2. fáze – od září 2021 do konce října 2021*. Líbí se Vám myšlenka Skilleto score? Představte si, že byste tuto možnost měli i v opačném směru – možnost aktivně vyhledávat a kontaktovat potenciální kandidáty pro své pracovní pozice. Na základě zadaných požadavků získáte seznam vhodných kandidátů i s jejich Skilleto score. Co si přát více? Snad jen NEOMEZENÝ počet kandidátů, které takto můžete kontaktovat. A to je přesně to, co bude součástí 2. fáze BETA provozu.

Speciální nabídka pro první zaregistrované společnosti

Aby těch novinek nebylo málo, máme ještě speciální nabídku pro první zaregistrované společnosti:

  • všechny společnosti, které si založí účet na Skilleto.cz pro zaměstnavatele a zveřejní alespoň jednu pracovní pozici do konce srpna 2021: po ukončení BETA provozu budete mít další 3 měsíce k dispozici nejvyšší aktuálně nabízený předplacený plán úplně ZDARMA
  • všechny společnosti, které si založí účet na Skilleto.cz pro zaměstnavatele a zveřejní alespoň jednu pracovní pozici do konce září 2021: po ukončení BETA provozu budete mít další 2 měsíce k dispozici nejvyšší aktuálně nabízený předplacený plán úplně ZDARMA
  • všechny společnosti, které si založí účet na Skilleto.cz pro zaměstnavatele a zveřejní alespoň jednu pracovní pozici do konce října 2021: po ukončení BETA provozu budete mít další 1 měsíc k dispozici nejvyšší aktuálně nabízený předplacený plán úplně ZDARMA

Přidejte se k nám!

Přidejte se ke Skilleto.cz a vyzkoušejte sami naše motto: Už nehledejte, vybírejte!

* provozovatel si vyhrazuje právo změnit harmonogram BETA provozu, počet fází i jejich trvání

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *