Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Spouštíme integraci s Datacruit

Pracovní portál Skilleto přináší svým klientům další praktickou novinku, která výrazně usnadní správu inzerovaných pracovních pozic. Nově umožňuje automatické propojení s moderní náborovou platformou Datacruit.

Co je to Datacruit?

Datacruit je moderní technologická platforma zaměřená na automatizaci a zefektivnění náborových procesů. Umožňuje firmám centralizovat náborové aktivity od publikování nabídek práce až po konečné rozhodnutí o přijetí kandidáta. Jeho klíčovým produktem je Datacruit ATS, systém pro sledování uchazečů, který zjednodušuje a zrychluje celý náborový proces. Díky integracím, automatizaci a analýzám představuje revoluci v oblasti náboru zaměstnanců.

Mezi spokojenými klienty Datacruit najdeme jména jako Trask, Creative Dock, Rohlík Group, Footshop, Aricoma, Tietoevry, Publicis Groupe, BENU a mnoho dalších. Více informací o ATS Datacruit najdete na https://www.datacruit.com/

Pro klienty Datacruit přináší integrace s portálem Skilleto možnost jednoduchého zveřejňování pracovních pozic a následného přenosu reakcí uživatelů (uchazečů) zpět do systému ATS Datacruit. Tím dochází ke sjednocení a zpřehlednění celého náborového procesu.

Josef Zamrzla, zakladatel portálu Skilleto, sdílí svou radost z další inovace pro klienty: „Jsme nadšeni, že můžeme přinést našim klientům další inovaci a možnost, jak zjednodušit a zefektivnit jejich práci. Spolupráce s moderní náborovou platformou Datacruit je pro nás přirozeným krokem směrem k maximálnímu komfortu pro naše klienty.“

Zdeněk Bajer, CEO společnosti Datacruit, dodává: „Věříme, že integrace se stále oblíbenějším pracovním portálem Skilleto, otevře klientům Datacruit nové možnosti při získávání relevantních uchazečů na otevřené pracovní pozice. S portálem Skilleto plně sdílíme hodnoty efektivity a inovace.“

Jak vytvořit propojení

Nyní se podíváme na to, jak vytvořit propojení mezi Skilleto a Datacruit. Celý proces je opravdu velmi snadný.

1. Aktivace přístupu k API Datacruit

Požádejte podporu Datacruit prostřednictvím emailu support@datacruit.com o aktivaci přístupu k API. Výsledkem bude, že obdržíte uživatelské jméno a heslo k autorizaci požadavků prostřednictvím API.

2. Vytvořte propojení ve Skilleto

Ve správě svého účtu na portálu Skilleto, v sekci „ATS/HRIS propojení“, vytvořte nové propojení s Datacruit:

Jedinými dvěma údaji, které je třeba vyplnit, jsou přidělené uživatelské jméno a heslo k API Datacruit:

Po uložení dojde k aktivaci propojení. Následně budou importovány všechny Vaše otevřené pracovní pozice. Ty, které splňují základní podmínky pro publikaci na portálu Skilleto, budou obratem zveřejněny. Tyto podmínky jsou tři:

  1. Pozice má definované a zveřejněné mzdového ohodnocení
  2. Pozice má dostatečný počet detekovaných dovedností (alespoň 3)
  3. Pozice má detekovanou roli, která je podporována portálem Skilleto

Body 2 a 3 se dějí automaticky za použití AI. Veškeré detaily o změnách je možné sledovat v logu propojení.

Aktualizace dat pracovních pozic probíhá obvykle 1x za hodinu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *