Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Spouštíme integraci s ATS Recruitis

V dnešním rychle se rozvíjejícím světě náboru a personalistiky je efektivita klíčem k úspěchu. Pracovní portál Skilleto nyní přichází s vylepšením, které klientům usnadní život a zefektivní jejich náborové procesy. Tímto vylepšením je možnost automatického propojení s ATS Recruitis – náborovým softwarem, který usnadňuje sledování a správu pracovních pozic a kandidátů.

ATS Recruitis – významný hráč na trhu

ATS, což znamená Applicant Tracking System, je náborový software, který spojuje odpovědi z různých pracovních portálů a dalších zdrojů do jednoho centrálního místa. Zde mají recruiteři a manažeři možnost provádět celý proces náboru a měřit jeho rychlost a kvalitu. Společnost Recruitis.io působí na trhu již pět let a může se pyšnit více než 10 tisíci uživateli, včetně známých firem jako Globus, Bonami, T-Mobile, UniCredit, Heureka, Seznam, Prusa Research a mnohých dalších. Více informací o ATS Recruitis najdete na https://recruitis.io

Skilleto a ATS Recruitis – spolupráce v praxi

Klienti ATS Recruitis nyní získávají možnost snadno publikovat své nabídky pracovních pozic na portál Skilleto. Tato spolupráce zahrnuje i zpětný přenos reakcí uživatelů na pracovní pozice (uchazečů) zpět do ATS Recruitis. Tímto propojením se náborový proces stává ještě pohodlnějším a efektivnějším.

„Jsme nadšeni, že můžeme přinést našim klientům další inovaci, která jim usnadní a zefektivní práci. Skilleto si zakládá na maximálním komfortu pro své klienty.“, říká Josef Zamrzla, zakladatel portálu Skilleto.

“Každá další integrace s našim ATS pomáhá klientům pohodlně publikovat pracovní inzerci na ta místa, která jim přinášejí pro konkrétní pozici a lokalitu ten největší efekt v poměru cena / výkon. Naše ATS Recruitis.io klientům pomáhá vyhodnocovat kvantitu a kvalitu jednotlivých zdrojů, ze kterých kandidáti přichází a to nejen inzertních portálů, ale i vlastních kariérních stránek, referral programů či Linkedin sourcingu. Právě rozmyšlená diverzifikace zdrojů kandidátů je klíčem k modernímu a úspěšnému náboru.”, doplňuje Štěpán Bartyzal, CEO společnosti Recruitis.io.

Jak vytvořit propojení

Nyní se podíváme na kroky, jak vytvořit propojení mezi Skilleto a Recruitis.

1. V Recruitis vytvořte publikační kanál pojmenovaný třeba „Skilleto“. Správu publikačních kanálů najdete v nastavení Recruitis, v sekci Pozice – Publikační kanály.

2. Zkopírujte URL XML feedu, který Recruitis vytvořil.

3. Ve svém Skilleto účtu vyberte možnost propojení s Recruitis.

4. Vložte URL XML feedu, kterou jste zkopírovali z Recruitis, a uložte propojení.

Tím je propojení prakticky dokončeno. Import pracovních pozic bude probíhat pravidelně každou hodinu, a výsledky importu můžete sledovat v logu integrace. Skilleto umožňuje automatický přenos jakékoli pracovní pozice, která splňuje podmínky:

  • má veřejně definované mzdové ohodnocení
  • je možné ji zařadit do aktuálně podporovaného seznamu oborů a rolí
  • z titulku a popisu pozice je možné detekovat dostatečný počet požadavků (minimálně 3)

Pokročilejší integrace s webhooky

Pro maximální flexibilitu můžete využít webhooky, které ATS Recruitis poskytuje a Skilleto podporuje. Nastavení webhooků najdete v sekci Integrace – Webhooky v nastavení Recruitis.

5. Zkopírujte vygenerovanou URL pro Recruitis webhooky.

6. V Recruitis přidejte webhook URL na požadovanou akci.

7. Můžete přidat URL i pro další akce, které Recruitis nabízí. Doporučujeme přidat všechny.

8. Přidáním prvního webhooku dojde také k jeho aktivaci na Skilleto.

Tímto krokem je vaše propojení mezi Skilleto a ATS Recruitis kompletní. S touto inovací se náborový proces stává snazším a efektivnějším než kdy dříve.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *