Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Přinášíme Vám další novinku - AI kariérního poradce

Skilleto je dlouhodobě známé svým jedinečným systémem vyhledávání a řazení pracovních nabídek na základě míry shody uživatelských profilů s požadavky na dané pozice. Díky tomuto systému uživatelé ihned vidí, která pracovní nabídka je pro ně relevantní a která nikoli, aniž by museli pročítat celý popis.

„Chceme, aby Skilleto bylo leaderem mezi pracovními portály a snažíme se bourat zažité stereotypy. Inovace se doslova staly součástí DNA Skilleto. Své hranice však díky rozsáhlému využití umělé inteligence posouváme opět o kus dále. Skilleto již nyní využívá nejmodernější technologie, které umožňují automatický import profesních profilů uživatelů z LinkedIn nebo životopisů. Díky tomu bylo zahájení používání funkce AI kariérního poradce mimořádně rychlé a snadné. Díky AI jsme schopni poskytnout každému registrovanému uživateli personalizovanou kariérní analýzu, která bere v úvahu profesní profil uživatele a požadavky na konkrétní pracovní pozici“ popisuje myšlenku duchovní otec portálu a jeho zakladatel Josef Zamrzla. „A jak už bylo mnohokrát napsáno, smyslem Skilleto není být dalším z řady pracovních portálů, ale chceme uživatelům nabídnout komplexní nástroj umožňující jak jejich profesní, tak i kariérní rozvoj. Kariérní analýza je tak další ze střípků Skilleto mozaiky“ doplňuje Petr Pajer, druhý ze spoluzakladatelů.

V čem kariérní poradenství spočívá?

Nová funkce AI kariérního poradce nabízí uživatelům Skilleto dva klíčové aspekty, které jim pomohou dosáhnout úspěchu v jejich profesním životě:

1. Příprava na pracovní pohovor: Pokud se uživatel hodí na danou pracovní pozici, AI kariérní poradce poskytne cenné rady a tipy, jak se co nejlépe připravit na pracovní pohovor. Díky tomu si uchazeči zvýší své šance na získání požadovaného zaměstnání.

2. Návrh rozvoje dovedností: Pro uživatele, kteří se na pracovní pozici zatím nehodí, funkce AI kariérního poradce identifikuje klíčové oblasti a dovednosti, na které by se měli zaměřit, aby se úspěšně mohli ucházet o tuto pozici v budoucnu.

Pro koho je novinka dostupná?

Funkce AI kariérního poradce je nyní dostupná pro všechny uživatele portálu Skilleto, kteří vyplnili svůj profesní profil. V dnešním rychle se měnícím pracovním světě je tato funkce nepostradatelným nástrojem pro každého, kdo chce dosáhnout svých kariérních cílů.

Jak si mohou uživatelé nechat udělat svou kariérní analýzu?

Jednoduchost použití této nové funkce je pro uživatele Skilleto prioritou. AI kariérní poradce je přístupný přímo z detailu každé pracovní pozice na webu, což uživatelům umožňuje získat okamžitý přehled o jejich shodě s požadavky na konkrétní zaměstnání.

Josef Zamrzla doplňuje: „Je neuvěřitelné, jak daleko jsme se dostali v online světě během posledního roku, a my jsme hrdí, že můžeme naše uživatele obdařit řadou nových možností. Věříme, že AI kariérní poradce pomůže našim uživatelům dosáhnout svých vysněných pracovních pozic.“

Petr Pajer souhlasně přikyvuje a dodává: „Nezáleží na tom, zda jste pro danou pozici vhodný nebo nevhodný kandidát. Naším cílem je poskytnout každému uživateli personalizovanou zpětnou vazbu, která mu pomůže zhodnotit jeho předpoklady a navrhne oblasti, na které by se měl zaměřit, aby zvýšil své šance na úspěch.“

Skilleto svým AI kariérním poradcem ukazuje, že dosažení úspěšné kariéry je nyní snazší než kdy dříve. Využijte této revoluční funkce a posuňte svou profesní dráhu na novou úroveň.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *