Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Představujeme Vám Skilleto.cz – chytrý pracovní portál

Je to tu! Po měsících a týdnech intenzivního vývoje Vám konečně veřejně představujeme Skilleto.cz – první chytrý pracovní portál. Primárně se zaměřuje na pracovní pozice v oboru IT, ale jeho ambicí je postupně obsáhnout i další obory. Pojďme se podívat na to, proč si troufáme tvrdit, že jde o chytrý pracovní portál a jaké novinky a vlastnosti s sebou přináší.

Scoring uživatelů a pracovních pozic

Tou nejzásadnější novinkou je tzv. Skilleto score – procentuální vyjádření shody mezi profilem uživatele (jeho dovednostmi, jazykovými znalostmi, praxí, …) a požadavky, které jsou na pracovní pozici kladeny. Toto score Vás bude provázet téměř na každém kroku a lze na něj nahlížet ze dvou pohledů:

Z pozice uchazeče

Hledáte práci, zakázku nebo jen brigádu? Skilleto score Vám přesně ukáže, jak moc která pracovní nabídka odpovídá Vašemu profilu.

Z pozice zaměstnavatele

Hledáte nové zaměstnance nebo spolupracovníky? Skilleto score Vám jasně zobrazí, kteří uživatelé nejlépe odpovídají Vašim požadavkům. Ke zveřejnění svého jména a fotky samozřejmě musí dát uživatelé svolení, plně respektujeme jejich požadavky na částečnou či plnou anonymizaci profilu.

V obou případech je dispozici přehledné zobrazení shody požadavků pracovní pozice s profilem uživatele.

Vše v reálném čase a okamžitě!

Otevřenost

Další důležitou vlastností Skilleto.cz je otevřenost.

  • Každá pracovní pozice má co nejpřesněji definované platové ohodnocení, platový rozsah je možný jen ve velice omezené míře. Pokud společnost poptává více uchazečů různých úrovní, ke kterým nabízí různé platové ohodnocení, pak jednoduše inzeruje více pozic. Případní uchazeči díky Skilleto score najdou tu, která jim sedí nejvíce.
  • Transparentní systém bonusů za doporučení. Inzerující společnosti mají možnost nabídnout uživatelům Skilleto.cz bonus za doporučení jejich pracovní pozice. Uživatelé mají ve svém profilu vždy aktuální přehled o doporučeních, ať už získaných (od jiných uživatelů) nebo udělených (jiným uživatelům). Skilleto.cz automaticky dohlíží na to, aby bonus za doporučení byl udělen tomu uživateli, jehož doporučení vedlo k úspěšnému náboru uchazeče.

Kvalitní vyhledávání a filtrování

V neposlední řadě jsou na Skilleto.cz k dispozici opravdu široké možnosti vyhledávání a filtrování. Toto je bohužel drtivou většinou jiných pracovních portálů velice opomíjeno. Svým uživatelům často nabízí jen více či méně hloupé fulltextové vyhledávání. To ale rozhodně není případ Skilleto.cz! Klademe důraz na co nejširší možnosti vyhledávání a filtrování, s co nejpřesnějšími výsledky. Chcete například jako uchazeč hledat pouze ty pracovní nabídky, kde jsou mezi benefity nabízeny populární “stravenky”? Na Skilleto.cz to není žádný problém!

Přidejte se k nám!

Zaregistrujte se ještě dnes a přesvědčte se sami! Poznejte všechny výhody, které Skilleto.cz přináší a pojďte společně s námi vnést svěží vítr do poměrně zatuchlého prostředí pracovního trhu!

Nebudete litovat!

Skilleto.cz pro uchazeče: https://www.skilleto.cz

Skilleto.cz pro zaměstnavatele: https://bo.skilleto.cz

  1. Pavla, Marketingová manažerka Pavla, Marketingová manažerka

    Skilleto.cz mě překvapilo přístupem zaměřeným na uživatele. Profilová stránka mi umožnila detailně prezentovat mé dosavadní zkušenosti a dovednosti. Navíc, pravidelné e-mailové notifikace o pracovních nabídkách, které odpovídaly mým preferencím, byly velmi užitečné. Díky Skilleto.cz jsem našla skvělou pracovní příležitost v marketingu u renomované firmy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *