Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Skilleto přináší novinku: Import profesního profilu z LinkedIn nebo životopisu

Skilleto, inovativní pracovní portál zaměřený na IT oblast, přichází s nejnovější funkcí, která zjednoduší proces tvorby profesního profilu. Díky integraci umělé inteligence nyní mohou uživatelé importovat svůj profesní profil přímo z LinkedIn nebo životopisu. Tato inovativní možnost umožňuje uživatelům pohodlně a rychle vytvořit svůj kompletní a relevantní profesní profil.

Skilleto je znám svým unikátním systémem vyhledávání a řazení pracovních nabídek na základě míry shody uživatelských profilů s požadavky na dané pozice. Tato nová funkce umožní uživatelům ještě efektivněji vyhledávat a získávat pracovní příležitosti v IT oblasti.

Import profesního profilu z LinkedIn nebo životopisu je snadný a intuitivní. Stačí jednoduše připojit LinkedIn profil nebo nahrát životopis ve formátu PDF nebo Word, a Skilleto se postará o zbytek. Díky pokročilé umělé inteligenci a algoritmům je schopen automaticky analyzovat a extrahovat klíčové informace, jako jsou dovednosti, vzdělání, pracovní zkušenosti a další.

„Jsme nadšeni, že můžeme představit tuto inovativní funkci importu profesního profilu,“ říká Josef Zamrzla, zakladatel portálu Skilleto. „Chceme usnadnit uživatelům proces tvorby a aktualizace jejich profesního profilu a zajistit, aby jejich dovednosti a zkušenosti byly co nejlépe zastoupeny při vyhledávání pracovních příležitostí. Import z LinkedIn a životopisu je dalším krokem k tomuto cíli.“

Tato nová funkce značně zvýší efektivitu a pohodlí při vytváření profesního profilu na Skilleto. Uživatelé již nebudou muset manuálně vyplňovat všechny údaje, ale budou mít možnost využít již existujících informací ze svého LinkedIn profilu nebo životopisu. To ušetří jejich čas a zároveň zlepší přesnost jejich profilu.

Skilleto se tímto krokem posouvá dále směrem k poskytování příjemného uživatelského prostředí a zefektivnění procesu hledání zaměstnání v IT oblasti. Uživatelé mohou nyní vytvořit působivý profesní profil během několika minut a získat přístup k široké škále pracovních příležitostí odpovídajících jejich dovednostem a zkušenostem.

Další výhodou této nové funkce je kontinuální aktualizace profesního profilu. Pokud uživatelé upraví svůj LinkedIn profil nebo aktualizují svůj životopis, Skilleto umožní snadné a rychlé importování těchto změn. Uživatelé se tak nemusí starat o manuální aktualizaci svého profesního profilu na různých platformách.

Skilleto věří, že tato nová funkce poskytne uživatelům výraznou konkurenční výhodu při hledání zaměstnání v IT sektoru. Díky preciznímu vyhledávání a řazení pracovních nabídek podle relevance budou mít uživatelé přístup k nejvhodnějším pracovním příležitostem, které odpovídají jejich profesnímu profilu.

“Pokud pracujete v IT oblasti a hledáte novou pracovní příležitost, neváhejte vyzkoušet novou funkci importu profesního profilu na Skilleto. Jednoduše se přihlaste, případně zaregistrujte pokud ještě účet na Skilleto nemáte, vyberte možnost importu z LinkedIn nebo nahrání životopisu a nechte umělou inteligenci postarat se o zbytek. Získání skvělého pracovního místa je tak snadnější než kdy dříve.” shrnuje novinku Petr Pajer, spoluzakladatel portálu Skilleto.

“Je úžasné sledovat, co vše je dnes možné díky zapojení umělé inteligence a machine learningu. Nejen naši uživatelé, ale také klienti portálu Skilleto se můžou těšit na další inovace, které se chystáme spustit v nadcházejících týdnech. Bude to stát opravdu za to!” doplňuje Josef Zamrzla.

Portál Skilleto je připraven změnit způsob, jakým lidé hledají zaměstnání v IT oblasti. Připojte se k revoluci ve světě profesních portálů a vytvořte si svůj profesní profil na Skilleto ještě dnes!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *