Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Efektivnější tvorba pracovní inzerce pomocí generativní AI

Portál Skilleto přináší funkci, která umožňuje rychlou a plynulou transformaci neuspořádaných textů na kompletní pracovní inzeráty. Díky využití NLP a generativní AI mohou uživatelé jednoduše vložit libovolný text, jako jsou bodové záznamy či poznámky, a nechat systém, aby automaticky identifikoval klíčové informace, jako jsou pracovní role, požadované dovednosti a jazykové znalosti. Současně s tím dojde k vygenerování přitažlivého titulku a poutavého popisu inzerce, což značně zvyšuje její atraktivitu pro potenciální kandidáty.

Proces je maximálně uživatelsky přívětivý: stačí zadat poznámky a Skilleto se postará o extrakci důležitých údajů a vytvoření lákavého titulku i obsahu inzerátu, který je možné ihned publikovat. Toto usnadnění procesu ušetří cenný čas HR specialistům a zvyšuje pravděpodobnost, že inzerát osloví správné kandidáty.

Pro klienty, kteří již využívají integraci s ATS (Applicant Tracking System), je tato funkce zapnutá automaticky, což zajišťuje bezproblémové a efektivní začlenění do jejich stávajících procesů. Josef Zamrzla, zakladatel Skilleto, k tomu říká: „Původně jsme tuto funkcionalitu používali pouze v procesu přenosu inzerce z ATS na Skilleto, ale přišlo nám fér nabídnout stejné pohodlí i klientům, kteří inzerci zadávají manuálně. Doplnění o generativní AI, která tvoří poutavé titulky a popisy pracovních pozic, bylo vlastně jen pomyslnou „třešničkou na dortu“. Asi se budu opakovat, ale naším cílem je ukázat, že to jde dělat i lépe a hlavně jednodušeji. Snad tímto přispějeme ke konci všech těch příšerných inzercí, které jsou očividně stále dokola kopírovány z jednoho dokumentu.“

S funkcí pro automatické generování (import) inzerátů na Skilleto můžete získat kvalitní a přesvědčivý obsah bez námahy, což Vám umožní soustředit se na další důležité aspekty Vaší práce v oblasti lidských zdrojů.

Zajímá Vás, jak nová funkce vypadá v praxi? Mrkněte se na následující screen video.

Nemáte ještě účet na Skilleto? Pro nové klienty nabízíme velkorysou zkušební dobu v délce jednoho měsíce, během které můžete vyzkoušet nejen tuto možnost, ale i ostatní funkce, které náš inovativní pracovní portál nabízí. Registrujte se ještě dnes.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *