Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Efektivnější tvorba pracovní inzerce pomocí generativní AI

Portál Skilleto přináší funkci, která umožňuje rychlou a plynulou transformaci neuspořádaných textů na kompletní pracovní inzeráty. Díky využití NLP a generativní AI mohou uživatelé jednoduše vložit libovolný text, jako jsou bodové záznamy či poznámky, a nechat systém, aby automaticky identifikoval klíčové informace, jako jsou pracovní role, požadované dovednosti a jazykové znalosti. Současně s tím dojde k vygenerování přitažlivého titulku a poutavého popisu inzerce, což značně zvyšuje její atraktivitu pro potenciální kandidáty.

Proces je maximálně uživatelsky přívětivý: stačí zadat poznámky a Skilleto se postará o extrakci důležitých údajů a vytvoření lákavého titulku i obsahu inzerátu, který je možné ihned publikovat. Toto usnadnění procesu ušetří cenný čas HR specialistům a zvyšuje pravděpodobnost, že inzerát osloví správné kandidáty.

Pro klienty, kteří již využívají integraci s ATS (Applicant Tracking System), je tato funkce zapnutá automaticky, což zajišťuje bezproblémové a efektivní začlenění do jejich stávajících procesů. Josef Zamrzla, zakladatel Skilleto, k tomu říká: „Původně jsme tuto funkcionalitu používali pouze v procesu přenosu inzerce z ATS na Skilleto, ale přišlo nám fér nabídnout stejné pohodlí i klientům, kteří inzerci zadávají manuálně. Doplnění o generativní AI, která tvoří poutavé titulky a popisy pracovních pozic, bylo vlastně jen pomyslnou „třešničkou na dortu“. Asi se budu opakovat, ale naším cílem je ukázat, že to jde dělat i lépe a hlavně jednodušeji. Snad tímto přispějeme ke konci všech těch příšerných inzercí, které jsou očividně stále dokola kopírovány z jednoho dokumentu.“

S funkcí pro automatické generování (import) inzerátů na Skilleto můžete získat kvalitní a přesvědčivý obsah bez námahy, což Vám umožní soustředit se na další důležité aspekty Vaší práce v oblasti lidských zdrojů.

Zajímá Vás, jak nová funkce vypadá v praxi? Mrkněte se na následující screen video.

Nemáte ještě účet na Skilleto? Pro nové klienty nabízíme velkorysou zkušební dobu v délce jednoho měsíce, během které můžete vyzkoušet nejen tuto možnost, ale i ostatní funkce, které náš inovativní pracovní portál nabízí. Registrujte se ještě dnes.

  1. A fascinating discussion is definitely worth comment. I do believe that you ought to publish more on this issue, it might not be a taboo matter but typically people do not speak about such topics. To the next! Kind regards.

  2. The very next time I read a blog, I hope that it does not fail me just as much as this particular one. I mean, Yes, it was my choice to read through, but I genuinely thought you would have something helpful to say. All I hear is a bunch of complaining about something you can fix if you were not too busy seeking attention.

  3. I blog often and I genuinely appreciate your content. The article has truly peaked my interest. I am going to take a note of your website and keep checking for new details about once a week. I opted in for your RSS feed too.

  4. Hi there! I could have sworn I’ve visited this web site before but after looking at a few of the posts I realized it’s new to me. Anyways, I’m certainly delighted I discovered it and I’ll be book-marking it and checking back frequently.

  5. After exploring a few of the articles on your site, I honestly like your technique of blogging. I saved as a favorite it to my bookmark site list and will be checking back soon. Please visit my web site too and tell me how you feel.

  6. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you so much, However I am going through issues with your RSS. I don’t understand why I am unable to subscribe to it. Is there anybody else having the same RSS issues? Anyone who knows the answer will you kindly respond? Thanks.

  7. This page certainly has all of the information I wanted concerning this subject and didn’t know who to ask.

  8. Hello there! This article couldn’t be written much better! Reading through this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll forward this post to him. Pretty sure he’ll have a good read. Thank you for sharing!

  9. You’ve made some really good points there. I looked on the net for additional information about the issue and found most individuals will go along with your views on this site.

  10. This is the perfect webpage for everyone who would like to understand this topic. You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really would want to…HaHa). You definitely put a fresh spin on a subject that’s been discussed for a long time. Great stuff, just excellent.

  11. Hi there! This blog post could not be written much better! Looking through this post reminds me of my previous roommate! He continually kept preaching about this. I most certainly will forward this article to him. Fairly certain he will have a good read. Thanks for sharing!

  12. I really like it when people come together and share opinions. Great blog, continue the good work.

  13. Excellent blog you have got here.. It’s difficult to find good quality writing like yours these days. I seriously appreciate people like you! Take care!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *